Koehuid van vilt Zachtaardig

Koeienhuid van vilt

Maak uw eigen ‘leather-free’ koeienhuid van vilt!

NIEUW: COWSKIN – vegetarische koeienhuid van vilt ! Prijs: € 145,-

size: 1.70 x 1.10 en/of variatie hiervan.

Maak met mooie zacht wol een stevig plat vilten koeienvel helemaal van vilt! Deze exclusieve workshop vindt slechts individueel of in duo’s plaats. De begeleiding van de docente is hierbij zeer intensief. Het viltproces, maar vooral het eindresultaat is zeer belangrijk. We werken met natuurlijke kleuren- en kleurverloop zoals bij de echte koeienhuiden of andere dierhuiden zoals geit of antilope te zien zijn. Zachte materialen zoals Merino lontwol, en zijdezachte Alpaca. Voorbeelden zijn in de woolstudio te bezichtigen. Annalies zal u van diverse tips en handigheden voorzien.

Wat is eigenlijk leuker en spannender dan uw eigen diervriendelijke “leather- free” koeienkleed helemaal van SCHAPENWOL te vilten.  Dus….eigenlijk maken we  een koe van schaap! Grappig toch? Wilt u  bruine, grijze of zwarte spikkels of vlekken ; Maak een keuze uit onze voorbeelden in onze wol-studio ZachtAardig !
We gebruiken heerlijke olijfzeep en warm water voor het viltproces. De viltmachine zetten we in om even lekker te ontspannen tussendoor.

Data workshop op aanvraag.

Voor wie?
Gevorderden & beginners,  max 2 personen.

Kosten : € 145,- incl. lunch , viltmachine evt. en materialen

Voor materialen dient men rekening te houden met ca 25 a 40 euro materiaalkosten. Hangt af van dikte kleed!

Tijd : 10.00 – 16.30/17.00

Locatie: Atelier ZachtAardig

Adres : Camplaan 40 Heemstede Noord Holland