Zachtaardig Annalies van Eerde

Over Zachtaardig

ZachtAardig

Dit is de naam van het creatief Atelier van Annalies van Eerde.
Zij is gespecialiseerd in vilten met zeldzame, ongeverfde wol uit Europa en werkt nauw samen met diverse schaapherders van wie ze de vers geschoren wol afneemt en verwerkt in wandkleden en diervriendelijke schapenvachten van vilt.
ZachtAardig onderscheidt zich door een kunstzinnige, ambachtelijke wijze van werken met pure en eerlijke materialen. De met vakmanschap handgevilte schapenvachten, en wandschilderijen van vilt vinden inmiddels hun weg naar diverse interieurs en exclusieve woonwinkels.

Verzachting                                                                                                                                                                            Voor liefhebbers van landelijk wonen en eerlijk design zijn de wanddecoraties van vilt en gevilte schapenvachten een verzachting  voor het interieur. Passend in een Scandinavische woonstijl met houten meubels en matte kalkverf muren.  Wol zorgt voor een warm levendig accent bij ‘industrieel wonen’ en kan zowel op de vloer als op muren worden toegepast. Wollen of vilten producten dragen mede bij tot een aangename akoestische atmosfeer in huis doordat ze de galm wegnemen of verminderen. Elk kleed heeft een verhaal en is 100 % uniek,  duurzaam en authentiek.