Zachtaardig vacht collage

Schapenvachten

Schapenvachten

Annalies van Eerde vervaardigd sinds 2008 diervriendelijke schapenvachten, unieke handgemaakte viltkleden, plaids en ( acoustic ) wallhangings van ongeverfde wolsoorten met een luxueuze eigentijdse uitstraling. Ze mixt en matcht verschillende vezels tot een nieuw uniek duurzaam vilt.   Ze werkt volgens traditioneel viltproces dat gepaard gaat met water en olijfzeep. Het vilt ontstaat door het verbinden van verschillende lagen. Puur natuur, en bovendien een duurzaam en diervriendelijk kunstproduct . De  handgemaakte kleden en plaids zijn door hun unieke karakter, een absolute Eye-catcher en verzachting voor elk interieur.

Kies uw eigen formaat, vorm en kleur

Formaat, wol, en kleurgamma wordt met de opdrachtgever in nauwkeurig overleg bepaalt. Bijna alle wol (80%) komt uit eigen omgeving van diverse schaapskuddes. De lijn van schaap naar eindproduct kan niet korter!

Stoere ruige schapenvachtkleden of juist vlak, met kleuraccenten….of lekker dik met een rustieke landelijke uitstraling? Alle tinten van de natuur en formaten zijn mogelijk en bespreekbaar. Van 1 m2 tot ruim 9 m2. In overleg wordt de dikte, wol en vorm bepaald. De kleden zijn makkelijk te onderhouden: zelfs te wassen in de wasmachine; over het behandelen van de wol en onderhoud ervan kan Annalies alles vertellen! Vraag naar de mogelijkheden of informeer vrijblijvend naar een prijsopgave. Prijzen worden in overleg bepaald.

Een stalenboek ligt klaar en de koffie is warm.