schilderen met wol zachtaardig

Schilderen met wol

U leert alles over het viltproces, het combineren van materialen als zijde en sojalont en het toevoegen van textuur of een bepaald dessin (patroon). Ervaring niet noodzakelijk, wel handig als u beeldend werk heeft gedaan, of ervaring hebt met vilten of schilderen.

Masterclass Wanddecoratie van vilt : 10.00 – 16.00 – Schilderen met natuurlijke (schone) wol en vezels dat resulteert in een mooi wandpaneel of schilderij. Een akoestisch of sfeervol decoratief werkstuk voor aan de muur. Maximaal 3 deelnemers. Je wordt in deze privé-les door Annalies zowel technisch als artistiek optimaal begeleid. Voor alle workshops geldt: ervaring is niet noodzakelijk, maar soms wel handig als het gaat om grote werkstukken.

De mooiste geselecteerde gewassen wol, schapenkrullen, lokken, en zijde liggen voor u klaar! Er wordt gevilt op een ondergrond van kaardvlies of naaldvilt. U leert alles over het viltproces en hoe u materialen kunt combineren, textuur of een bepaald dessin (patroon) kun toevoegen.  Wist u trouwens dat wol aan de muur ook een akoestische werking heeft in galmende ruimtes? Het is mogelijk een wandpaneel, schilderij of groot kussen te maken, of uw eigen creatieve idee tot uiting te brengen.

De workshop kost 125,- euro, dit is inclusief materiaal, gebruik gereedschappen en de viltmachine. Tips om werkstuk op te spannen na afloop.

Reacties van deelnemers:

“Vandaag meegedaan met de gratis introductie-workshop van Zachtaardig. Zeer de moeite waard. Geschilderd met wol, krullen en katoen. Mooie locatie, toegewijde docente. Annelies, hartelijk dank!”, Judith

“Heerlijk rustig werken in een prettige sfeer Bedankt Annelies!”, Yacintha

Inschrijven

Data workshops 2018 op afspraak !
info data & reserveringen: mail annalies.vaneerde@live.nl. Vermeld in de mail je volledige naam en telefoonnummer en voorkeursdatum.  Maximaal 4 personen per workshop.

workshop woolpainting zachtaardig