schilderen met wol zachtaardig

Schilderen met natuurlijke (schone) wol en vezels dat resulteert in een mooi groot wandpaneel of schilderij.            Een akoestisch of sfeervol decoratief werkstuk voor aan de muur.  U wordt in deze privéles door Annalies zowel technisch als artistiek optimaal begeleid. Voor alle workshops geldt: ervaring is niet noodzakelijk, maar soms wel handig als het gaat om grote werkstukken.

Wist u trouwens dat wol aan de muur ook een akoestische werking heeft in galmende ruimtes? Het is mogelijk een wandpaneel, schilderij of groot kussen te maken, of uw eigen creatieve idee tot uiting te brengen.

Deze privé-workshop kost 295 euro, dit is inclusief materiaal, gebruik gereedschappen en de Groovi viltmachine.  Oppervlakte 100 x 200 cm. Tips om werkstuk op te spannen na afloop.  Het is mogelijk om een vriendin, familielid als hulpje mee te nemen, dat is kosteloos.

Reacties van deelnemers:

“Vandaag meegedaan met de gratis introductie-workshop van Zachtaardig. Zeer de moeite waard. Geschilderd met wol, krullen en katoen. Mooie locatie, toegewijde docente. Annelies, hartelijk dank!”, Judith

“Heerlijk rustig werken in een prettige sfeer Bedankt Annelies!”, Yacintha

Inschrijven

Data workshops 2019 op afspraak !
info data & reserveringen: mail annalies.vaneerde@live.nl. Vermeld in de mail uw volledige naam en telefoonnummer en voorkeursdatum.  Maximaal 3 personen per workshop.

workshop woolpainting zachtaardig