Zachtaardig Woolpainting 2018

Wandkleed van vilt

Ik ontwerp (landschappelijke) decoratieve wandkleden van vilt en zijde dat in uw interieur past.  De materialen die ik daarbij gebruik zijn overwegend puur, duurzaam en diervriendelijk geproduceerd, en ongeverfd. Soms verf ik de wol handmatig met natuurlijke plantaardige verfmiddelen. Materialen bestaan uit o.a. ruwe schapenwol, zijde, garens, soja-lontwol, Alpaca of Mohair.  Door in verschillende lagen schildermatig te werken, wat doet denken aan collages,  ontstaat er diepte en reliëf. Het viltwerk wordt gespannen op een frame, terwijl ander werk decoratief aan een houten stok bevestigd wordt aan de muur.  Akoestische wandbekleding, panelen van vilt die galm werend zijn,  maak ik vanaf 1 m2 tot 12 m2.  Afmeting, kleur en ontwerp in overleg met de opdrachtgever.  Veel is er mogelijk, zie daarvoor mijn werk op Instagram en Pinterest. https://www.instagram.com/annalies.vaneerde